Logo BIP Logo ePUAP
Biuletyn Informacji Publicznej
herb jednostki
Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna w Słupsku
System eBoi

eBoi
Jak załatwić sprawę?

Klauzula informacyjna w związku z udostępnianiem informacji publicznej.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) zwanym dalej RODO informuję, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Słupsku, 76-200 Słupsk, ul. Fabryczna 1, tel. 598456085, 571381158,
  2. kontakt z Inspektorem Ochrony Danych  w siedzibie Starostwa Powiatowego w Słupsku pok. 229, nr tel. 59 8418557, adres mail; oin@powiat.slupsk.pl ,
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu udostępnienia informacji publicznej za pośrednictwem internetu w postaci ujednoliconego systemu stron w sieci teleinformatycznej, określanych jako podmiotowe strony Biuletynu Informacji Publicznej na podstawie  art.6, ust 1, lit. c  zgodnie z przepisami ustawy z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej,
  4. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych, podmioty przetwarzające zarządzające BIP, podmioty przetwarzające zapewniające hosting BIP,
  5. okres utrzymywania danych w BIP wynika z przepisów sektorowych; w przypadku danych, których okresu przechowywania nie reguluje prawo, czas przechowywania jest adekwatny do celów w jakich podmiot publiczny je przetwarza,
  6. posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania,
  7. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie danych osobowych jest wymagane przepisami prawa.

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Akcja Osoba Data
Dodanie dokumentu: Jolanta Kamińska 14-02-2021 14:42:06
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: Jolanta Kamińska 14-02-2021
Ostatnia aktualizacja: Jolanta Kamińska 14-02-2021 14:52:06